30 Kasım 2016 Çarşamba

Kredi Kartı Taksitlendirme Finans Bank Acil Limit

Kredi Kartı Taksitlendirmesi projemizde finans bank acil limit farkı 


 Bankaların Acil Limit Kredi Kartı Taksitlendirme Gafı


Kredi kartı taksitlendirme gerçekleştirmek isteyen kredi kartı hak sahiplerinin en çok düştüğü tuzaklardan bir tanesi, bankaların kredi kartlarına uyguladığı faizleri görmezden gelmeleridir. Aylık ve yıllık uygulanan faiş miktarda ekstrelere yansıyan yüksek oranlar, araştırılması yapılmadığında başımıza büyük dert açabiliyor. Bu yüzden kredi kartı taksitlendirme yaparken, önce kendi bankanınızın faiz oranlarını incelemeli ve daha sonra diğer bankalar ile karşılaştırma yapılmalıdır. Kredi kartınızın bağlı olduğu kendi bankanızın faiz oranı diğer bankalardan yüksek görünüyorsa eğer, diğer bankaların sunduğu borç transferi konularına yönebilirsiniz. Fakat tümünün oranları yüksek ise eğer, kredi kartı taksitlendirmesi yapan firmalar ile görüşerek, kredi kartınızın borcunu kapatabilir, taksitlere böldürüp, erteleme kampanyalarından faydalanabilirsiniz. 
Acil Limit Finans Bank
Acil Limit Finans Bank

 Kredi Kartı Taksitlendirmesi Nakit Avans 


Kredi kartı taksitlendirme şirketlerinin, bankalara oran ile daha düşük faizleri kullanarak, borcunuzun ödenmesine yardımcı olması ayrı bir avantaj olması ile beraber, borcunuz olmasa dahi, kartınızdaki nakit olarak kullanamadığımız bakiyelerinizi, size peşin nakit parasal olarak size kullandırabilmeleridir. Bu özellikleri sayesinde, kredi kartı taksitlendirmesi yapan bankalara nazaran daha avantajlı bir durumda durumdadırlar. 

 Finans Bank Acil Limit Kartlarını Nakite Çevirme 

Finans bank acil limit veya benzeri kredi kartlarına sahip olan kart sahiplerinin ise, kartlarnı sadece hastane de kullanabilmeleri oldukça ilginç bir durumdur. Acil hastane limit kredi kartları finans bankasına ait olduğu gibi, sadece hastanelerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Hastanelerde her hangi bir işiniz olmadığı sürece, kartınızın içindeki bakiyeye dokunmanız imkansızdır. Ek Finans olarak bu tür hastane limitlerine sahip kredi kartlarına pratik bir çözüm buldu, uyguladık ve başarılı olduk. Finans Bank Acil Hastane limit projemize göre, Finans Bankasına ait hastane limitli kartlarınızın içindeki tüm kullanılabilir bakiyeyi size nakit para olarak ödüyor, geri ödemesini ise yaklaşık 9 ay ile 12 ay arasındaki vadelere bölerek taksitlendiriyoruz. Ödemesini biz yapıyoruz ama siz yine borcunuzu bizim belirlediğimiz ve düşük oranlar ile taksitlere böldüğümüz ödemelerinizi, siz yine kendi bankanıza taksitler halinde ödeme yapıyorsunuz. Bu şekilde kartınızın içindeki para boşuna durmamış oluyor, bir ihtiyacınızı karşılamış oluyorsunuz.
Finans Bank Acil Limit
Finans Bank Acil Limit


 Kredi Kartı Taksitlendirmesi İstanbul ve Semtlerinde 

Kimilerine göre bu tür taksit firmaları sadece bulundukları bölgeler itibari ile çalışma yapıyorlar. Bizler kredi kartı taksitlendirmesi şirketi olarak, istanbul içinde bulunan semtlerimizden, üsküdar, kadıköy, ümraniye, kozyatağı, erenler, bostancı, kartal, maltepe, ataşehir, ümraniye de istanbul anadolu yakasında işlem görebildiğimiz gibi, beşiktaş, başakşehir, levent, sarıyer, mecidiyeköy, bağcılar, alibeyköy, gaziosmanpaşa, taksim, nişantaşı, osmanbey, feriköy, şişli, okmeydanı, bahçeşehir, florya, beylerbeyi, karaköy, eminönü, eyüp, sultan ahmet, şirinevler, halkalı, merter, beylikdüzü, mimarova ve mimar oba, küçük çekmece, büyük çekmece, silivri, avcılar, esenler,bayrampaşa, iki telli gibi istanbul anadolu yakasında kredi kartı borcu taksitlendirme işlemlerini güvenle gerçekleştirmekteyiz. İster şubemize gelirsiniz, ister biz sizinle iletişime geçer, yerinizde taksitlendirme yaparak, ya da telefon bağlantılı taksitlendirme sistemimiz ile tüm borcunuzu kredi kartı taksitlenndirmesi altında ek finans şubemizde taksitlendirebiliriz. 

 Kredi Kartı Taksitlendirme İl ve İlçelerimizde 

Kredi kartı taksitlendirme başlıca şubemiz istanbul’da olsa da, taksit sistemimizi tüm türkiye çapında il ve ilçelerine yaydık Merkezi üsküdar dışında sürdürdüğümüz proje ve misyonumuz kapsamında, Adana, mersin, manisa, izmir, antalya, alanya, bodrum, muğla, konya, aydın, gebze, kocaeli, bursa, balıkesir, bilecik eskişehir, edirne, yozgat, tokat, sivas, trabzon, erzurum, erzincan, samsun, denizli, sinop, ordu, rize, gümüşhane, kastamonu, ısparta, yalova, bolu, ankara, sakarya gibi tüm illerimizde tecrübeli müşteri temsilcisi ile destek merkezleri oluşturarak, kart sahiplerinin kredi kartlarını zaman kaybetmemden taksitlendirmelerini sağlamaktayız. Uygun ödeme koşullarının haricinde sunduğumuz ve vizyonumuzda ayrıca belirttiğimiz kredi kartlarının erteleme projelerinden tek bir telefon araması sayesinde yararlanabilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz şehirlerin her hangi bir tanesinde yaşıyorsanız eğer, borcunuzu bankaya gitmeden taksit avantajlarından yararlanın. 

Önceliği her zaman güven tazelerken bulduk. Değeri de güvenle verdik. Siz de kartınızı bizle güvenle tazeleyin. Borcunuzu bizimle taksitlendirin. Kredi kartı taksitlendirme ve güven, bizim ile bir bütündür. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder